Страници

неделя, 8 юни 2014 г.

Съботна разходка: Късите панталонки

Официално лятото ще дойде след 2 седмици, но жегата навън ни загатва нещо друго. Затова реших че тазседмичната съботна разходка ще бъде задължително на тема къси гащи. И понеже това е дреха №1 в летния ни гардероб, това няма да бъде единствената публикация за това модно чудо. Затова имаме #01 :))
Ако дънките са класика, то няма как късите дънкови гащи да не са :) Лично аз не познавам моя съученичка, която да няма поне 1 чифт такива. Удобни, стилни, не много скъпи и могат да се съчетаят с всичко! Какво повече да искаме за най-бурния сезон, където облеклото трябва да отнеме не повече от 5 минути!? В случая ви предлагаме къси гащи с бял топ (риза, блуза, потник) - чиста класика. Цветовете и аксесоарите могат да варират. Ето няколко комбинации, които ви предлагаме:
#01 - Бялата риза
  
Къси панталонки - Stradivarius ; Риза - Stradivarius ; Риза - Stradivarius
При покупката на ризата, задължително гледай да е от по-лека материя. Така дори и в най-големите жеги няма да се чувстваш все едно си във вакум. Що се отнася до обувките - могат да бъдат от бели кецове до платформи. В случая сме решили че златистите пантофки са просто тенденция, която не можеш да не имаш в гардероба.

#02 - Бяла блуза
  
Къси панталонки - Stradivarius ; Блуза - Stradivarius ; Кецове - Keds от Humanic
При случая с тениската разнообразието е просто огромно! Аз лично имам 5-6 бели блузи с картинки и просто не ги свалям! Ако пък искате да е с чисто бяла блуза - то не забравяйте да добавите шал (задължително от ефирна материя) или впечатляващо колие. Така ще имате завършен тоалет!

#03 - Бял потник
   
Къси панталонки - Stradivarius ; Потник - Stradivarius ; Кецове - Keds от Humanic ; Колие - Stradivarius
Тук ситуацията е абсолютно същата с тениската. Ако е с картинка не ви трябва нищо друго. Но ако е изчистен, няма да е зле да добавите нещо ярко (като това колие, в което просто се влюбихме!).

Пожелаваме ви приятен уикенд!

Няма коментари:

Публикуване на коментар